Dronele-jucărie interzise prin lege. Încă un pumn în gură!

by impersonal

dronaSunt exasperat de micimea, prostia, supunerea și spiritul de turmă al unor oameni tineri și presupus instruiți, școliți, care au acces la informație.

Cum poți să dai milog din cap a aprobare atunci când auzi motivația ministerului transporturilor la emiterea unei legi aberante cu privire la utilizarea aparatelor de zbor radiocomandate.

Parcă sunteți închiși într-o cutie, parcă aveți ochii lipiți cu super glue. Cum să înghiți motivația asta imbecilă care spune că acele aparate de zbor ar deranja aviația?

Câte drone ați văzut vreodată zburând prin oraș la mai mult de 20-30 de metri deasupra unei clădiri? Iar apoi, câte avioane ați văzut zburând deasupra clădirilor prin oraș, luându-le antenele târâș? E aberant, ilogic.

Cum să fii atât de mic la minte și să nu realizezi că legea s-a dat imediat după încercarea unei televiziuni de a filma locul prăbușirii avionului pilotat de Iovan, doar pentru că reporterii n-au mai fost lăsați la locul prăbușirii?

Cum să fii atât de supus și să nu accepți idei simple , de logică elementară? Câte drone au perturbat traficul aerian din România până acum?
De-asta a căzut avionul ăla?

Și mai ales cum să accepți inepția cu perturbarea traficului când se spune clar în lege că e vorba de drone care captează imagini sau care transmit date.

E ca și cum dintr-o dată toată România s-ar apuca de spionaj. Toată România a devenit brusc dușmanul nr.1 al guvernului cel mai slab din istorie!

E atât de simplu, iar tu înghiți gălușca, simplu, pe nemestecate. Nu încerci un exercițiu de logică, nimic. Ești plafonat! Ești înghesuit într-un colț și primești lovituri fără ripostă.

Bine că te răzvrătești pentru roșiamontană tăvălindu-te pe jos iar apoi pui capul în jos când ți-o trage mirceabadea la televizor.

Bine că lăcrimezi cu mulțimea la înmormântarea lui Iovan și a Aurei, dar nu-ți pasă de jegul, nesimțirea și șpaga din spitale în urma cărora mor sute de oameni care puteau fi salvați ca și cei doi pieriți în accident și omorâți de incompetența celor pe care-i plătim din belșug cu salarii regești. Mă întreb din nou, oare sătenii care i-au salvat pe medici din accidentul aviatic le-au cerut șpagă înainte? Ah, nu!? Dar i-au salvat de la moarte sigură. Sper să fi învățat și medicii ceva despre a fi om, a fi normal, a nu profita de ”înghesuiala” omului.

Poate că-ți meriți țara, îți meriți viața de mizerie, îți meriți soarta. Stai prost, nu iese nimeni în stradă pentru drepturile tale!